7 Päivää lehti on sensaatiohakuinen viihdelehti, jota kustantaa Aller Julkaisut. Tämä viihde- ja aikakausilehti on perustettu jo vuonna 1992 ja vuonna 2007 sen levikki oli 246 000. 7 Päivää lehti on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten keskuudessa ja varmasti kaikki tietävät minkälainen juorulehti on kyseessä.

Erilaisia palstoja on 7 Päivää lehdessä monia. Kääk-palstalla kirjoitetaan lehden saamista vinkeistä, joita lukijat ovat lähettäneet lehteen. Hollywood-palsta nimensä mukaisesti kertoo hollywood-tähiten elämästä. Kippis-artikkeli kertoo juttuja ja kuvia jostain vanhasta menneestä tapahtumasta. Hovinarri on osuva nimi kuninkaallisten elämästä ja vapaasta kertova palsta. Pop-palat tuo uusimmat tuulahdukset musiikin tekijöiden maailmasta.

Terveysuutiset palsta kertoo maailmalla tehdyistä tutukimuksista sekä niiden hyviä ja huonoja puolia. Seiskan rikosposti on poliisin asialla kertoen vääryyksistä. Lukijat voivat lähettää palautetta julkkiksille Lukijan postia -osiossa. Hauskat kuvat ja Hauskat vitsit -palstoilla lukijat ovat lähettäneet omia kuvia ja vitsejään ja saavat niistä pieniä raha- ja tavarapalkintoja.

TV-Seiska on 7 Päivää lehden kattava televisio-ohjelma opas. Sieltä löytyy elokuvaesittelyitä, TV- ja elokuvatähtien henkilö haastatteluita, TV-juoruja sekä -juonipaljastuksia. Myös katsojamäärät ja peli- ja urheiluesittelyitä löytyy TV-Seiskan sivuilta. lähde: wikipedia 7 päivää lehti

Generated with MyStarterBlog

Avainsanat: 7 päivää lehti