Anna Puu on Suomen suosituimpia artisteja. Ei olisi uskonut, että Idols-formaatti voi todella toimia ja poikia näin loistavia laulajia. Anna Puu osallistui Suomen Idolsiin vuonna 2008 ja sen jälkeen on menestys ollut valtavaa. Anna Puu on 28-vuotias Kauppatieteiden maisteri ja hän on tehnyt jo kaksi albumia, jotka molemmat ovat myyneet platinaa. Molempien musiikki on Annan lempimusiikkia ja hän on pitänyt omanlaisen linjansa. Annan musiikki henkii hienosti folkia ja kantria. Emma-gaalassa Anna Puu kahmi pystejä. Hän sai debyyttialbumiinsa liittyen jopa neljä Emma-patsasta. Hänet palkittiin vuoden 2010 naissolistina, vuoden tulokkaana ja hänen albuminsa Anna Puu sai Emmat vuoden popalbumi ja vuoden debyyttialbumi.

Hyvän levymyynnin lisäksi Anna Puun konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä. Sen lisäksi, että Anna osaa laulaa kauniisti enkelin äänellään, niin hän soittaa konserteissaan upeasti akustista kitaraa sekä tanssii vapautuneesti.

Anna Puun levyt

Annan esikoislevy, Anna Puu, oli vuoden 2009 myydyimpiä kotimaisia julkaisuja 70 000 kappaleen levymyynnillään. Tältä levyltä on julkaistu kolme singleä, jotka ovat C'est la vie, Kaunis päivä ja Melankolian riemut.

Annan toinen levy Sahara on julkaistu keväällä 2010 ja ensimmäisellä viikollaan se sijoittui saman tien albumilistan kärkeen. Saharakin on myynyt jo platinaa. Sahara-albumilta on julkaistu single nimeltään Riko minut.

Anna Puun vauva

Anna Puun ja Olli Ripattilan esikoinen syntyi 21. lokakuuta 2010. Esikoistyttö on pariskunnan kauan odotettu ja rakastettu perheenlisäys. Anna Puu on kaikissa haastatteluissaan maininnut jo parin viime vuoden ajan haluavansa vauvan heti kun se on mahdollista. Anna Puu keikkaili aivan viime hetkille saakka ennen synnytystä, viimeisen keikkansa hän heitti vielä lokakuun ensimmäisenä päivänä.

Anna Puun esiintyminen vauvan jälkeen

Anna Puu esiintyi MTV3-kanavan suorassa konsertissa Koska olen tyttö. Hän hehkui äitiyden onnea ja ei näyttänyt väsyneeltä. Anna lauloi gaalassa Pieni ja hento ote -kappaleen, joka herkisti kuulijat.

Generated with MyStarterBlog

Keywords: anna, puu, idols, laulaja, albumit, kappaleet