Räppäri Cheek on niittänyt mainetta ja kunniaa suomalaisten rapin ystävien keskuudessa. Cheek eli Jare Henrik Tiihonen on saanut lempinimensä Cheek jo joskus kouluaikoina pyöreiden poskiensa takia. Hän on aloittanut riimittelyn jo yläasteikäisenä vuonna -98 ja vuodesta 2000 hän on kuulunut lahtelaiseen rap-ryhmään 5th Elementiin.

Cheek on julkaissut itse muutamia albumeja ja Sony BMG:n kanssa tehty yhteistyö on alkanut vuodesta 2003. Ensimmäinen levy-yhtiö debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2004 ja sen hittisinglet olivat "Avaimet Mun Kiesiin" ja "Räplaulajan Vapaapäivä". Toinen albumi "Käännän Sivuu" tuli ulos vuonna 2005 ja sen sinkku "Liiku" meni heti soittolistojen kärkeen. Cheek vaihtoi Sony BMG:n Rähinä Recordsiin vuonna 2007 ja silloin ilmestyi "Kasvukipuja" albumi.

Cheek - Kuka Sä Oot

Keväällä 2008 tapahtui Cheekin läpimurto, kun albumi "Kuka sä Oot" julkaistiin. Kappale "Liekeissä" soi joka paikassa ja se valittiin vuoden kesähitiksi. Cheek keikkaili vuoden aikana 120 kertaa, joten kiirettä riitti.

Cheek - Jare Henrik Tiihonen

Keväällä 2009 julkaistiin single "Jos Mä Oisin Sä" ja se meni saman tien listan kärkeen. Sen perään julkaistiin albumi Jare Henrk Tiihonen. Vuonna 2009 keikkoja kertyi huikeat 160 kappaletta. Cheek sai Tavastialla 4 kultalevyä singleistä Liekeissä ja Jos mä oisin sä sekä albumeista Kuka sä oot ja Jare Henrik Tiihonen. Tämä oli upea ja unohtumaton ilta Cheekille. Cheek - Jare Henrik Tiihonen 2, JHT2

Vuoden 2010 kesä meni studiossa ja uutta albumia valmistellen. Albumi Jare Henrik Tiihinen 2 on julkaistu syyskuussa ja 2010 vuoden loppuun mennessä albumi on jo myynyt kultaa. Sitä on siis myyty yli 10 000 kappaletta. Sinkku Jos Mä Oisin Sä on myynyt platinaa.

Cheek elää nyt juhla-aikaa ja tekee keikkoja niin paljon kuin jaksaa. Suosiolle ei näy loppua. Cheek on lunastanut paikkansa Suomen tähtitaivaalla ja vakuuttanut suomalaiset räppäyksellään. Cheek on voittanut myös useita palkintoja esimerkiksi NRJ Fashion Awardseissa, YleX:n artisti äänestyksissä, Suosikin Grand Prix:ssä sekä the Voicen musiikkivideokilpailussa.

Generated with MyStarterBlog

Keywords: cheek, rappari, laulaja, albumit