Chisu linnan juhlissa

Laulaja Chisu kohahdutti linnan juhlissa upeassa puvussaan ja uudessa lyhyessä kampauksessaan. Chisu oli Itsenäisyyspäivän illan seuratuimpia ja kuvatuimpia julkkiksia. Hän vaikutti ystävälliseltä ja jalat maassa -tyyppiseltä persoonalta. Siinä missä suosittu näyttelijä Krista Kosonen suuttui kuvaavalle ja kyselevälle lehdistölle, niin Chisu jaksoi hymyillä ja antaa haastatteluja eri lehdille. Chisun juhlapuvun oli suunnitellut korsetti- ja hattutaiteilija Kirsi Nisonen ja puku oli tehty Chisun omien toiveiden pohjalta.

Kun Chisulle oli tullut postista kutsu linnan juhliin, ei hän ollut uskonut sitä todeksi. Hän tuijotti kutsua epäuskoisesti ja tarkisti vielä valoa vasten, että kutsussa vaikutti olevan aito vesileima. Chisu iloitsi kutsusta ja sanoi, ettei ole mitään upeampaa tapaa lopettaa tämä vuosi. Chisu tuntuu ihailtavan nöyrältä hänen valtaisaan suosioonsa nähden.

Chisun suuri suosio

Chisu nousi julkisuuteen kappaleellaan "Mun koti ei oo täällä" vuoden 2008 alussa. Tästä kappaleesta tuli superhitti, joka soi joka paikassa. Kappale kuultiin myös elokuvan Sooloilua tunnussävelmänä. Chisu oli aikaisemmin istunut vain kulisseissa ja tehnyt musiikkia muille artisteille, kuten Antti Tuiskulle, Tarja Turuselle ja Kristiina Wheelerille. Nyt koitti Chisun oma hetki ja hän pääsi astumaan esiin. Chisun ensimmäinen albumi "Alkovi" oli todella suosittu.

Vuosi 2009 oli Chisulle onnen ja menestyksen aikaa. Hänestä tuli yksi Suomen eturivin artisteista. Helmikuussa hän voitti kaksi Emma-patsasta ja oli lisäksi Suomen ensimmäinen nainen, joka oli ehdolla Emman saajaksi vuoden tuottaja -kategoriassa.

Hänen toinen albuminsa "Vapaa ja yksin" on julkaistu syyskuussa 2009 ja se on ollut Suomen virallisella musiikkilistalla jatkuvasti ja sitä on myyty yli 45 000 kappaletta. Musiikkialan arvostettu Rumba-lehti kommentoi Chisua näin: Jos suomalaisen listapopin tulevaisuus makaa tällä mallilla, ei alalla ole mitään hätää vuosiin.

Chisun Vapaa ja yksin kappaleet:

1. Lähtö 2. Miehistä viis 3. Kerrasta poikki 4. Baden Baden 5. Sama nainen 6. Oi, muusa 7. Etsijät 8. Saaliit 9. Yksinäisen keijun tarina

Generated with MyStarterBlog

Keywords: chisu, artisti, biisit, laulut, albumit