Heidi Montag, kuuluisa realityjulkkis, tuli alun perin tutuksi The Hills -realitytelevisiosarjasta. Kun sarja päättyi, niin Heidi on yrittänyt pysytellä julkkiksena kyseenalaisin keinoin. Heidi on mennyt lukuisiin kauneusleikkauksiin, jotta media olisi kiinnostuneempi hänestä ja hän on jopa meinannut kuolla leikkausten aiheuttamiin komplikaatioihin. Nyt jälkikäteen hän on myöntänyt, että kauneusleikkaukset olivat valtava virhe, sillä hän ei pysty nykyään enää halaamaan eikä juoksemaan ja hänen kasvonsa ovat aivan ilmeettömät. Sekä Heidin otsaan että leukaan jäi pieleen menneistä leikkauksista muistoksi valtaisat arvet. Hän kertoo myös, että leikkausten jälkeen hänellä on ollut kovia kipuja, joten kaikki liikkuminen on ollut vaikeaa. Heidin mies tuomitsi kauneusleikkaukset eikä olisi toivonut niitä.

Heidi Montag on viimeaikoina valitellut myös sitä, että hänen G-kupin silikonirintansa on aivan liian suuret ja hän haluaisi takaisin D tai DD-kupin rinnat. Hänestä tuntuu siltä kuin hän olisi oman kehonsa vanki. Heidin viimeaikaisin vastoinkäyminen on se, että hän joutui luopumaan henkivartijoistaan suuren rahapulansa vuoksi. Hän osallistui samalla itsepuolustuskurssille, jotta osaa tarvittaessa puolustautua itse mahdollisia hyökkääjiä vastaan. Hän kertoi tuhlanneensa miljoonia dollareita turvamiehiin, jotta pystyi liikkumaan julkisilla paikoilla. Nyt hän ei voi edes lähteä juhlimaan baareihin, koska turvamiehet ovat liian kalliita.

Heidi keräsi alun perin paljon rahaa sillä, että hän ja hänen miehensä, myöskin The Hills sarjan henkilö, Spencer Pratt tekivät televisiosarjan viimeisen kahden vuoden ajan tositv:tä, valokuvauksia sekä klubiavajaisia. He kartuttavat näin omaisuuttaan noin kolmella miljoonalla dollarilla. Tämän jälkeen Heidi Montag on tehnyt laulajan ja mallin töitä. Heidin ensimmäinen albumi Superficial ilmestyi vuonna 2010 ja se julkaistiin ainoastaan iTunesissa. Heidi Montag on ollut myös Playboy mallina vuonna 2009 ja poseerannut alasti lehden sivuilla. Kuvista ei kuitenkaa näe kaikkea ja Playboy onkin tarjonnut rohkeammista kuvista jopa yli 3 miljoonaa euroa, jos tähti suostuu rohkeampiin kuviin lehden sivuilla.

Heidi Montag ja Spencer Bratt julkkispariskunta on ollut Britannian julkkisten Big Brother kilpailussa. Tämä kohupari harrasti talossa seksiä, mutta tuottaja ei halunnut näyttää kohtauksia televisiossa. Samassa Big Brother kaudessa oli myös toinen glamour malli Lacey Banghard, jolle Heidi oli suuttunut, kun tämä oli esitellyt alastonta vartaloaan miehelleen suihkussa. Tämä reality tähti on myös julkaisemassa kirjaa omasta elämästään, jossa hän aikoo kertoa kauneusleikkauksistaan. Kauneusleikkauksia hän teetti jopa 20 yhden päivän aikana.
kuvaFlickr:bdhq

Generated with MyStarterBlog

Avainsanat: playboy, rinnat, kauneusleikkaus, kuvat, alaston, bb, big brother