Johanna Tukiainen, Tuksu, on tullut tutuksi lähes jokaiselle suomalaiselle, joka vähänkään seuraa Suomen juoruja ja uutisointia. Johanna Tukiainen on seksialan ammattilaine, juontaja laulaja sekä malli. Tuksu tuli Suomen kansan tietoon vuonna 2008 siitä, että hän tekstiviestitteli ulkoministeri Ilkka Kanervan kanssa. Tämä tekstiviestikohu aiheutti Ilkka Kanervan eron ulkoministerin pestistä.

Tekstiviestikohu

Tekstiviestittely Ilkka Kanervan ja Tuksun välillä tuli julkisuuteen Hymy-lehden toimesta. Johanna Tukiainen oli antanut Ilkka Kanervan lähettämät tekstiviestit Hymylle ja Hymy julkaisi ne maaliskuussa 2008. Huhtikuussa 2008 puoluejohtaja Katainen sanoi, että Kanerva on menettänyt luottamuksen ja hänen täytyy erota ministerin tehtävistä. Tämän tempaus toi Johanna Tukiaiselle julkisuutta ulkomaita myöten, jopa uutiskanava CNN mainitsi Tukiaisen. Myös uutistoimisto Reuters valitsi Tukiaisen kuvan yhdeksi vuoden 2008 merkittävimmistä uutiskuvista.

Suomen turhin julkkis?

Johanna Tukiainen valittiin vuonna 2008 Suomen turhimmaksi julkkikseksi ja seuraavana kesänä Johanna levytti biisin Lööppijulkkis. Sen jälkeen Tukiainen on ollut julkisuudessa heinäkuussa 2010 rattijuopumuksen takia ja elokuussa 2010 Tukiainen sai ehdollista vankeutta kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle.

Johanna huolissaan suomalaisten miesten huonosta itsetunnosta

Johanna Tukiainen on onnellinen, että hän pääsee naimisiin, vaikka on kaunis. Hänen mukaansa suomalaiset kauniit naiset jäävät harmittavan usein yksin, kun taas vaatimattoman näköiset naiset pääsevät naimisiin sekä perustamaan perhettä nopeasti. Tämä johtuu hänen mukaansa suomalaisten miesten huonosta itsetunnosta. Suomalaiset miehet pelkäävät kauniita ja vahvoja yrittäjänaisia ja ottavat mieluummin vaatimattoman naisen, joka jää kotiin lasten kanssa. Johanna ei halua tällä kommentillaan tavisnaisista loukata ketään, mutta hänen mielestään myös upeilla ja näyttävillä naisilla on oikeus kotiin ja perheeseen.

Mitä Johanna Tukiainen tekee nyt?

- Suunnittelee häitä, joihin pääsevät myös tavalliset fanit ostamalla 250 euron hintaisen pääsylipun. - On toipunut keskenmenostaan. - Suunnittelee laihduttavansa 10 kiloa ennen häitään. - Aikoo laulaa dueton häissään miehensä kanssa. Seiska kertoo uusimmat kuulumiset Johanna Tukiaisesta.

Generated with MyStarterBlog

Keywords: johanna, tukiainen, seiska