Kiira Korpi - yksi maailman seksikkäimmistä naisurheilijoista

Tamperelainen huipputaitoluistelija Kiira Korpi on noteerattu maailman seksikkäimpien naisurheilijoiden listalla. Listan on koonnut amerikkalainen Bleacher Report ja Kiira on listalla sijalla 22. Kiirasta sanotaan, että hän on "vaalea suomalainen" ja "ilmiselvästi yksi kuumimmista" taitoluistelijoista koko maailmassa. Kiira sijoittui tällä listalla korkeammalle kuin esimerkiksi tenniskaunotar Amanda Beard, alastonkuviakin tehnyt koripalloilija Diana Tauras, miestenlehdissä poseerannut golftähti Natalie Gulbis ja lumilautailutähti Gretchen Bleiler. Listan ykkösenä on tenniksen pelaaja Maria Sharapova.

Kiira Korpi poliisina

Kiira Korpi kohahdutti esiintymällä taitoluistelun EM-kilpailussa stripparipoliisina. Hän luisteli tässä ohjelmanumerossaan täydessä poliisin univormussa ja riisui asuaan hiljalleen ja lopulta alta paljastui musta luistelumekko. Taustamusiikkina soi Beyonce Knowlesin If i were a boy -kappale. Kiira oli kuljettanut Tallinnassa pidettäviin kisoihin mukanaan poliisin vaatteet koppalakkeineen, aseineen ja käsirautoineen. Tämä herätti kovasti hämmästystä taitoluistelupiireissä. Kiira sijoittui näissä kilpailuissa neljänneksi ja kaatuminen vei häneltä tilaisuuden palkintosijaan.

Kiira Korpi ja yhteistyö Puman kanssa

Kiira Korpi on päässyt täysin uudistuneen PUMA-juoksumalliston, PUMA Complete Runningin, kasvoksi. Kiira treenaa mielellään Puman vaatteissa ja kehuu sitä, että Puman vaatteet toimivat loistavasti. Lenkkarit ovat kehittyneet entisestään ja vaatteiden tekniset materiaalit tuntuvat mukavalta ja ovat samalla todella laadukkaita. Kiira aikoo kaiken sairastelun jälkeen panostaa nyt tosissaan treenaamiseen ja hänet tapaakin jatkossa luultavimmin lenkkipolulta tai jäähallilta. Kiira tähtää nyt olympialaisiin tosissaan ja hänellä on näytön paikka.

Generated with MyStarterBlog

Keywords: kiira, korpi, seksik, s, urheilija