Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on paparazzien bikinikuvien halutuin kohde tällä hetkellä. Kim kertoo, että hän ei ole saanut upeaa vartaloaan ilmaiseksi, vaan hän on tehnyt sen vuoksi paljon töitä. Kim sanoo vinkiksi muille naisille, että "voit saada mitä haluat, riippuen siitä kuinka paljon vaivaa olet valmis näkemään asian eteen". Kim kertoo, että hän on erittäin kurinalainen ihminen ja hän syö hyvin ja treenaa samaan aikaan.

Kim kertoo, että hän harjoittelee todella ahkerasti sekä juo runsaasti vettä. Hän pitää kurissa makeannälkänsä terveellisillä välipaloilla. Hän ei syö karkkia, vaan korvaa ne kuivatuilla hedelmillä. Hänellä on muutamia täsmä-jumppaliikkeitä, joita hän harjoittaa ahkerasti vaikkapa omassa makuuhuoneessaan tai hotellihuoneessaan silloin, kun haluaa päästä erityisen timmiin kuntoon jotain tilaisuutta varten.

Kimin suurinta herkkua ovat muffinssit ja niitä hän suo itselleen silloin tällöin.

Kim Kardashianin vinkit parisuhteeseen

Kim Kardashian seurustelee jalkapalloilija Reggie Bushin kanssa ja hän kertoo, että jokainen parisuhde perustuu sille, että ottaa toisen aina huomioon. Kim kertoo, että hän huomioi miesystäväänsä siten, että katsoo hänen kanssaan urheiluohjelmia ja mies puolestaan katsoo hänen kanssaan viihdeohjelmia. Näin molemmat voivat oppia toisiltaan ja saada elämäänsä aivan uusia asioita.

Kim kehottaa pariskuntia pieniin huomionosoituksiin arjen keskellä ja hänen mielestä ei kannata urautua ainoastaan vanhoihin rutiineihin. Välillä kannattaa panostaa yhteisiin iltoihin ja suunnitella illaksi jotain mieleenpainuvaa tekemistä. He itse lähtevät Reggien kanssa välillä ulos tuulettumaan, jotta arki unohtuu hetkeksi.

Kimin mielestä täydelliset treffit ovat sellaiset, että haetaan take away ruokaa ja pidetään sängyn päällä piknik. Jälkiruoaksi Kim leipoo herkullisia muffinsseja. Kim muistuttaa, että alle kannattaa levittää pyyhe, jottei sänky sotkeennu.

Generated with MyStarterBlog

Avainsanat: kim kardashian, kauneus, kuvat