Martina Aitolehti on tarkka siitä, että miltä hän näyttää. Hän on todella timmissä kunnossa, koska hänellä on tarkka ruokavalio sekä treeniohjelma. Martina tanssii tyttötanssiryhmässä, jossa ei paljoa vaatteita käytetä, minkä takia hänen vartalonsa on näytettävä hyvältä. Martina synnytti vasta vähän aikaa sitten tyttövauvan ja hän on palautunut synnytyksestä todella nopeasti.

Martina Aitolehden ruokavalion on suunnitellut personal trainer ja kauneusyrittäjä Tiina Jylhä. Ruokavalio nojaa proteiinipitoisiin ruokiin ja hiilihydraatit on jätetty kokonaan pois. Tämän ruokavalion nimi on vähähiilihydraattinen dieetti. Martina kertoo Voicen radiokanavalla tehdyssä haastattelussa, että hän syö aamupalaksi puuroa, lounaalla esimerkiksi kanaa sekä vihanneksia ja salaattia, välipalana rahkaa ja omenoita ja iltaruoaksi rahkaa sekä raejuustoa. Leipää, pastaa, perunaa ja riisiä ei saa tässä Martinan ruokavaliossa syödä ollenkaan. Martina kertoo myös, että Tiina Jylhä on opettanut hänelle leivänkorvikkeiden teon. Ne valmistetaan kananmunanvalkuaisista ja kauraleseistä. Niiden teko vain on ollut hieman haastavaa Martinalle.

Tällä vähähiilihydraattisella dieetillä Martina on päässyt huippukuntoon ja sen noudattaminen on kuulemma helppoa. Kun tähän ruokavalioon lisätään vielä aktiivinen kuntoilu, niin laihtuminen on takuuvarmaa. Näitä ohjeita kannattaa kokeilla itsekin.


Generated with MyStarterBlog

Keywords: martina, aitolehden, laihdutusvinkit