Kuka on Martina Aitolehti, jonka kuva komeilee usein Seiskan kannessa? Kuinka Martina on saanut oman tositv- shown? Muistammeko, että mistä hän on alunperin tullut julkisuuteen?

Mallintyöt

Martina aloitti mallintyöt jo ollessaan 15-vuotias. Hän on voittanut vuonna 2001 Kalenterityttö-kisan ja sen lisäksi hän on edustanut Suomea Miss Hawaiian Tropic kilpailussa saavuttamatta kuitenkaan menestystä. Hän on koulutukseltaan parturi-kampaaja.

Salarakkaus ja kuuluisuus

Martina Aitolehti tuli kuuluisaksi vuonna 2004, kun hänellä oli lyhyt salasuhde Alexei Eremenko nuoremman kanssa. Lehdet kirjoittivat tästä paljon ja Martinasta tuli kohujulkkis. Sen siivittämänä Martina kokeili siipiään musiikin maailmassa ja levytti Marika Fingerroosin kanssa singlen Salarakkaat. Lisäksi hän pääsi juontamaan Nelosen Talk deittiohjelmaa ja pääsi vierailemaan muutamassa Salatut Elämät jaksossa. Vuonna 2007 Martina Aitolehti osallistui Suomen Big Brotheriin julkkisasukkaana, mutta hän jätti ohjelman jo viikon jälkeen, koska hänen isoisänsä kuoli. Vuonna 2008 Martina voitti Suomen Pelkokertoimen julkkiskilpailun ja sai 10 000 euron voittorahat.

Martina ja Esko Eerikäinen

Vuonna 2007 Martina tapasi aviomiehensä Esko Eerikäisen ja heidän suhdettaan seurattiin tiiviisti mediassa. Pari perui ensimmäiset häänsä, mutta avioitui kuitenkin lopulta. Heille syntyi Victoria tytär marraskuussa 2009. Vauvan odotusajasta tehtiin tositv -ohjelma Vauvakuumetta, jota moni suomalainen seurasi. Ohjelmalle on luvassa jatkoa alkuvuodesta 2011, kun uusi sarja Isku Kolumbiaan alkaa. Siinä Aitolehti-Eerikäisen perhe matkustaa Kolumbiaan tapaamaan Esko Eerikäisen kolumbialaista sukua ja matkalla Kolumbiassa heille sattuu ja tapahtuu vaikka mitä.

Martinan uudet businekset

Nykyään Martinalla ja Eskolla on oma ohjelmatoimisto, joka keskittyy lähinnä ravintolaviihteeseen. Heidän hankkeensa on Miss Helsinki -kilpailu ja Martinan showtanssiryhmä Martina & Dazzling ladies.

Generated with MyStarterBlog

Keywords: martina, aitolehti, malli, kuvat, tiedot