Petri Nygård on suomalainen rap-artisti, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa erityisesti suomalaisen nuorison joukossa. Petrin räävittömät kommentit ja rivo kielenkäyttö ovat jääneet elämään ja hän uskaltaa sanoa aivan mitä vain. Nygårdin laulut kertovat seksistä, päihteistä ja julkisuuden henkilöistä ja hän on aiheuttanut sanoituksillaan paljon kohua. Petri Nygård on tehnyt debyyttialbuminsa ja saanut paljon suosiota. Hän ihastuttaa nuorisoa ja vihastuttaa suomalaisia julkkiksia.

Petri Nygårdin biisit

Petri Nygård tuli tutuksi biisillään Vitun suomirokki, joka ilmestyi ensimmäisenä internetissä vuonna 2000. Tämä single myi lopulta platinaa ja sitä myytiin Suomessa 17 000 kappaletta. Toinen suosikkisingle on ollut Kanava Nolla ja debyyttialbumi oli Mun levy, joka myi kultaa eli yli 25 000 levyä. Petri Nygårdin uusin albumi julkaistiin vuonna 2009 ja sen nimi on Kaikkee pitää olla. Uusin ja viides albumi julkaistaan vuoden 2011 alkupuolella ja sen nimi on Kaikki tai ei mitään. Nygård sanoo ammentavansa sanat lauluihinsa omasta elämästään, hänen mukaansa "maailma on vitun jännä mesta, jossa on ihmisiä joka laivaan ja junaan".

Nygård poliisitutkinnassa

Nygårdin rajut sanoitukset ovat johtaneet jo yhteen poliisitutkintaan, kun BB Henna Kalinainen suuttui häneen kohdistuvasta huumorista. Nygård joutunee oikeuteen Henna Kalinaista vastaan. Petrin "Onko sulla pokkaa" -video loukkaa Nelosen, SubTv:n ja MTV3:n brändejä ja tekijänoikeuksia, koska lupia ei laulua varten ole kysytty. Tämä on aiheuttanut jonkin verran keskustelua kanavien johtajien kanssa.

Petri Nygårdin historia

Rap-artisti Petri Nygårdin oikea nimi on Petri Laurila. Hän on syntynyt Ruotsissa ja muutti kolmasluokkalaisena Suomeen Tampereelle. Petri Laurilan ura alkoi taiteilijanimellä Dream ja hän oli vuosina 89 - 03 mukana Nuera nimisessä yhtyeessä. Vuonna 2000 Petri keksi itselleen uuden taiteilija nimen Petri Nygård ja aluksi hän oli salaperäinen hahmo, joka ei paljastanut haastatteluissa oikeaa nimeään. Keväällä 2008 Petri Laurila paljasti HS:lle olevansa Nygård. Petri Nygårdin tavaramerkkinä hänen esiintyessään ovat lierihattu ja aurinkolasit.
nygårdin sivut

Generated with MyStarterBlog

Keywords: petri, nygård, kohuräppäri, rap, artisti, laulut, biisit, levy, levyt