Viivi Pumpanen seurustelee

Viivi Pumpanen, Vuoden 2010 Miss Suomi, on ollut julkisuudessa paljon poikaystäviinsä liittyen. Hän erosi kihlatustaan Hunks-tanssija Pezhman Ahmadista viime kesänä. Pariskunta oli paljon esillä julkisuudessa ja antoi yhteishaastatteluja eri lehdille. Suhteen piti kestää läpi missivuoden, mutta toisin kävi. Pari erosi melko riitaisasti ja toisen mollaamiselta ei vältytty. Petzku Ahmad on parjannut Viiviä haastatteluissa eroon johtaneista syistä ja kertoo tiedotusvälineille muokanneensa ottamansa Viivi-tatuoinnin uuteen uskoon.

Vaikka tämä pariskunta teki kaiken eri tavalla kuin aikaisemmat missipariskunnat, niin rakkaus ei silti kestänyt. Pari nimittäin hehkutti onneaan lehtien palstoilla, teki yhteisiä matkoja, joissa lehtikuvaaja oli mukana ja kertoivat avoimesti asioistaan. Aikaisemmat missit puolestaan ovat piilotelleet poikaystäviään sekä kihlattujaan ja pitäneet heidät kaikin keinoin pois julkisuudesta. Lopputulos näyttää silti aina olevan sama - mikään rakkaus ei kestä missivuotta!

Nyt MTV3 ja viihdelehdet ovat saaneet uutta tietoa Viivi Pumpasen seurustelukuvioista. Viivi myöntää seurustelevansa nyt uuden miehen kanssa. Hän ei kuitenkaan halua kertoa asiasta julkisuudessa tarkemmin, sillä hän haluaa nyt toimia toisin, kuin mitä toimi Petzku Ahmadin kanssa. Viivi haluaa tällä kertaa pitää yksityisasiat yksityisinä eivätkä he tämän uuden poikaystävän kanssa aio antaa yhteishaastatteluja. Saa nähdä, pitääkö tämä kauan paikkansa? Kestääkö suhde julkisuuden nälkäisten lehtien ja ihmisten kiinnostuksen?

*****

Viivi Pumpanen valittiin vuoden 2010 Miss Suomeksi. Viivi oli ennakkosuosikki kilpailussa, vaikka hänen pituutensa aiheutti hieman närää, sillä Viivi on poikkeuksellisen lyhyt missiksi (167cm). Viivi ei kuitenkaan pärjännyt Miss Maailma kilpailuissa, eikä hän sijoittunut kilpailussa 15 parhaan joukkoon. Alkuvuonna 2011 Viivi luovuttaa missikruununsa seuraajalleen ja toivoo saavansa edelleen tehdä mallin töitä.

Generated with MyStarterBlog

Keywords: viivi, pumpanen, miss, suomi, 2010